Møbler

Manuel Larraga

Manuel Larraga er en spansk familiebedrift som har spesialisert seg på produksjon og design av stoppede møbler. Denne leverandøren er kun fornøyd med den beste kvalitet og har en enorm stolthet i hvert enkelt møbel de produserer. Her leveres ekte håndverk av erfarne møbelsnekkere og møbeltapetserere. Hos Larraga får du spesialtilpassede løsninger og kan skreddersy alle møbler etter dine ønsker.
manuel
manuel_2

Artelore Home

Artelore er store på dekorasjon, møbler og lamper. Krom, glass og nagler er beskrivende for looken. Du finner også keramikk og mer tradisjonelle materialer i sortimentet.

articlore

Sol & Luna

Sol & Luna er en spansk familieeid skinn-produsent med hovedkontor i Madrid. Selskapet produserer håndsydde skinnartikler med med utgangspunkt i skinn fra Chaco-distriktet i Paraguay.

sol_luna_2
sola_luna_1

Brucs

Brucs kjennetegnes ved sin rustikke men tidløse profil. Sortimentet innehar både møbel, dekorasjonsartikler og belysning. Mye av treverket er produsert av resirkulert tre. I sortimentet finner man materialer som jern, ben og rustikt treverk.

brucs_2
bruc_1

Gracia Requejo

Garcia har et stort sortiment av lamper, speil og småmøbler kledd i speil. Produktene er særegne og unike. Garcia er en produsent som er vant til å jobbe prosjekt. Deres lampekolleksjon er å finne på flere hoteller i Europa.

garcia