Tekstil

Alhambra

Alhambra international ble etablert i Alicante i Spania i 1977. Selskapet er tilstedeværende i over 100 land. Denne leverandøren har flere spennende og utfordrende kolleksjoner. Samtidig har Alhambra et godt utvalg basestoffer i et bredt spekter av farger.

alhambra

Armura

Spansk tekstilprodusent etablert i Barcelona i 1992. Dette er en produsent
med et godt utvalg innen ulike stiler. Hos denne leverandøren finner man både moderne og klassiske tekstiler, samt gode baser.
armura
armura_2
armura_3

Antonio Ferre

Antonio Ferre er mest kjent for sitt brede utvalg av lin. I hans sortement finnes alle tenkelige kvaliteter av lin både tilpasset møbler og gardiner. Naturfarger har fokus i kolleksjonene.
ferre-2
ferre
ferre_3

Gancedo

Gancedo har i over 70 år produsert og formidlet tekstiler i Spania og etterhvert over hele verden. Denne leverandøren har et stort utvalg av gode basestoffer. Basene er fundamentet for alle øvrige lekne tekstiler. Lekenheten har Gancedo beholdt i et utvalg av sitt sortement.

garbi
garbi_2
garbi_3

James Mallone

Britisk fødte James Mallone har etablert sin unike tekstilfabrikk i Malaga i Spania. Hans entusiasme og kreativitet og ikke minst hans mot til å prøve nye teknikker gjør at hans stoffer har en egen signatur som er lett å kjenne igjen. Han er særlig kjent fot sine vevde tekstiler. De senere årene har han også produsert unike tekstiler beregnet til gardiner.

ragol
ragol_3
ragol_2

Pepe Penalver

Pepe Penalver er spansk tekstilprodusent spesielt kjent for s
in herskapelige fløyel og for sine lette og ledige
tekstiler til gardin.
pepe
pepe_3
pepe_2

Silvera

Tekstilleverandør fra Nederland. Silvera har et bredt utvalg tekstiler. Designene er presentert gjennom flere tekstilserier. Hos denne leverandøren finner man klassiske, moderne, rene, livlige og retro uttrykk inndelt i de ulike seriene.

silvera
silvera_2