Tekstil

Alhambra

Alhambra international ble etablert i Alicante i Spania i 1977. Selskapet er tilstedeværende i over 100 land. Denne leverandøren har flere spennende og utfordrende kolleksjoner. Samtidig har Alhambra et godt utvalg basestoffer i et bredt spekter av farger.

alhambra

Armura

Spansk tekstilprodusent etablert i Barcelona i 1992. Dette er en produsent
med et godt utvalg innen ulike stiler. Hos denne leverandøren finner man både moderne og klassiske tekstiler, samt gode baser.
armura
armura_2
armura_3

Antonio Ferre

Antonio Ferre er mest kjent for sitt brede utvalg av lin. I hans sortement finnes alle tenkelige kvaliteter av lin både tilpasset møbler og gardiner. Naturfarger har fokus i kolleksjonene.
ferre-2
ferre
ferre_3

CS by Baldqino

CS by BALDAQUINO presenterer et spennende utvalg av naturlige stoffer til møbel og gardiner. De har et meget eksklusivt utvalg i fløyel, dypfargede jacquards og sofistikerte pasley mønstere.

Baldqino
Baldqino2

CR CLASS

Tekstilleverandør fra Nederland. Silvera har et bredt utvalg tekstiler. Designene er presentert gjennom flere tekstilserier. Hos denne leverandøren finner man klassiske, moderne, rene, livlige og retro uttrykk inndelt i de ulike seriene.

slide1
slide2

Gancedo

Gancedo har i over 70 år produsert og formidlet tekstiler i Spania og etterhvert over hele verden. Denne leverandøren har et stort utvalg av gode basestoffer. Basene er fundamentet for alle øvrige lekne tekstiler. Lekenheten har Gancedo beholdt i et utvalg av sitt sortement.

garbi
garbi_2
garbi_3

James Mallone

Britisk fødte James Mallone har etablert sin unike tekstilfabrikk i Malaga i Spania. Hans entusiasme og kreativitet og ikke minst hans mot til å prøve nye teknikker gjør at hans stoffer har en egen signatur som er lett å kjenne igjen. Han er særlig kjent fot sine vevde tekstiler. De senere årene har han også produsert unike tekstiler beregnet til gardiner.

ragol
ragol_3
ragol_2

Pepe Penalver

Pepe Penalver er spansk tekstilprodusent spesielt kjent for s
in herskapelige fløyel og for sine lette og ledige
tekstiler til gardin.
pepe
pepe_3
pepe_2

Silvera

Tekstilleverandør fra Nederland. Silvera har et bredt utvalg tekstiler. Designene er presentert gjennom flere tekstilserier. Hos denne leverandøren finner man klassiske, moderne, rene, livlige og retro uttrykk inndelt i de ulike seriene.

silvera
silvera_2

Ybarra & Serret

Ybarra & Serret, er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1998. De er kjent for sine naturlige stoffer i forskjellige teksturer. De trykker på canvas i et bredt spekter av elegante farger og delikate mønstere, og de er også store på tapeter.

Ybarra
ybarra2