Agenturer

Copenlamp er et spanskbasert selskap som har spesialisert seg på håndlagde lamper i krystall og metall. Lampene holder høy kvalitet og er utviklet gjennom lange og gode håndverkstradisjoner. De seneste årene har Copenlamp utviklet en serie moderne lamper i samarbeid med internasjonale designere. I kolleksjonen finner man både moderne og tidløse lamper til tak, vegg, bord og gulv. Alle lampene fås i en rekke metaller og RAL farger for å passe inn i enhver setting og prosjekt.

Manuel Larraga er en spansk familiebedrift som har spesialisert seg på produksjon og design av stoppede møbler. Denne leverandøren er kun fornøyd med den beste kvalitet og har en enorm stolthet i hvert enkelt møbel de produserer. Her leveres ekte håndverk av erfarne møbelsnekkere og møbeltapetserere. Hos Larraga får du spesialtilpassede løsninger og kan skreddersy alle møbler etter dine ønsker.

Camelia har etter mange års erfaring designet sin egen kvalitetsbevisste kolleksjon av bord og lamper.

BY Camelia bord og lamper kommer i mange ulike størrelser og med flere muligheter for valg av utførelse. Bord kommer både som heltre og hybrid, og er tilpasset norsk klima. 

Brucs kjennetegnes ved sin rustikke men tidløse profil. Sortimentet innehar både møbel, dekorasjonsartikler og belysning. Mye av treverket er produsert av resirkulert tre. I sortimentet finner man materialer som jern, ben og rustikt treverk.

Sol & Luna er en spansk familieeid skinn-produsent med hovedkontor i Madrid. Selskapet produserer håndsydde skinnartikler med med utgangspunkt i skinn fra Chaco-distriktet i Paraguay.

Gulvtepper

I tillegg til produksjon av tekstiler, leverer også Gancedo tepper og puter på ferdige mål.

Manuel Larraga er en spansk familiebedrift som har spesialisert seg på produksjon og design av stoppede møbler. Denne leverandøren er kun fornøyd med den beste kvalitet og har en enorm stolthet i hvert enkelt møbel de produserer. Her leveres ekte håndverk av erfarne møbelsnekkere og møbeltapetserere. Hos Larraga får du spesialtilpassede løsninger og kan skreddersy alle møbler etter dine ønsker.

KP

KP er den første spanske teppeprodusenten til å produsere tepper på mål. Med over 30 års erfaring tilbyr KP over 60.000 forskjellige kombinasjoner av tepper og kanter. Sortimentet innehar blant annet skinn, sisal, ull og flere ulike synteter. Selskapet er stadig på jakt etter de beste, men også nyskapende, materialene. Hos denne produsenten får du spesiallaget nøyaktig det teppet som passer for deg.

Tekstil

Alhambra international ble etablert i Alicante i Spania i 1977. Selskapet er tilstedeværende i over 100 land. Denne leverandøren har flere spennende og utfordrende kolleksjoner. Samtidig har Alhambra et godt utvalg basestoffer i et bredt spekter av farger.

Spansk tekstilprodusent etablert i Barcelona i 1992. Dette er en produsent med et godt utvalg innen ulike stiler. Hos denne leverandøren finner man både moderne og klassiske tekstiler, samt gode baser.

CR Class har lang erfaring med å designe og produsere flott tekstiler, som passer godt til både små og store prosjekter. De har et godt utvalg av florlette tekstiler med fargerike mønstre. De tilbyr også et spennende og unikt utvalg i tapet, og The Wallcovering Collection har blitt en av deres bestselgere.

CS by BALDAQUINO presenterer et spennende utvalg av naturlige stoffer til møbel og gardiner. De har et meget eksklusivt utvalg i fløyel, dypfargede jacquards og sofistikerte pasley mønstere.

Antonio Ferre er mest kjent for sitt brede utvalg av lin. I hans sortement finnes alle tenkelige kvaliteter av lin både tilpasset møbler og gardiner. Naturfarger har fokus i kolleksjonene.

Gancedo har i over 70 år produsert og formidlet tekstiler i Spania og etterhvert over hele verden. Denne leverandøren har et stort utvalg av gode basestoffer. Basene er fundamentet for alle øvrige lekne tekstiler. Lekenheten har Gancedo beholdt i et utvalg av sitt sortement.

Britisk fødte James Mallone har etablert sin unike tekstilfabrikk i Malaga i Spania. Hans entusiasme og kreativitet og ikke minst hans mot til å prøve nye teknikker gjør at hans stoffer har en egen signatur som er lett å kjenne igjen. Han er særlig kjent fot sine vevde tekstiler. De senere årene har han også produsert unike tekstiler beregnet til gardiner.

Pepe Penalver er spansk tekstilprodusent spesielt kjent for sin herskapelige fløyel og for sine lette og ledige tekstiler til gardin.

Tekstilleverandør fra Nederland. Silvera har et bredt utvalg tekstiler. Designene er presentert gjennom flere tekstilserier. Hos denne leverandøren finner man klassiske, moderne, rene, livlige og retro uttrykk inndelt i de ulike seriene.

Scroll to Top