By Camelia kolleksjon

By Camelia tilbyr stilrene spisebord, salongbord, sidebord og nattbord i ulike standard størrelser til ditt prosjekt. Våre konsoller og skjenker er ideelle for både oppbevaring og som dekorative avlastningsbord. Vi tilbyr også en liten kolleksjon med håndlagde kvalitetslamper i jern og metall med ulike fargeutførelser. I kolleksjonen finner vi gulvlamper, tidløse taklamper og vegglampe.

Våre bord

Kommer i følgende materialvalg: Heltre eik og hybrid.

  • Heltre bord er oljet med Osmo hardvoks olje i fargeløs matt. Oljen beholder treets naturlige overflate og trestruktur, og gir en naturlig matt finish.
  • Hybrid bord er bygget opp med en senterkjerne av heltre, så kledd med 4mm finert eik på alle sider som er overflate behandlet med Osmo matt lakk.

Fargeutførelser for alle bord er:
White washed, natural oak, cognac, terra, brown og wenge. Treverket kan også fås i rustikk utførelse, som vil si at treverket er børstet før behandling av olje eller lakk. Dette vil gi produktet et mer rustikt preg.

Våre lamper

Lampene har materiale av jern og metall, og kommer i disse fargeutførelsene: Krom, matt krom, messing, matt messing, patinert messing og gun (brunsort).

Scroll to Top